Eixida a la neu a l'Espadan

Gràcies a les últimes nevades i a la organització concisa, eficient i ràpida de Juan Carlos, el passat diumenge 10 de gener férem la primera excursió de la Colla.
La eixida quedà dividida en dos grups: els que volíem fer cim i els que volien disfrutar de la neu sense fer cim ... i, hi ha que dir-ho ben alt, quedar-se controlant a la colla infantil.

Juan Carlos, Vicent, Inma, Emili, Toni, Lola, Sampe, Emi i jo partirem a les vuit del mati cap a l'Espadan i després de sofrir una miqueta les plaques de gel qui no tenia 4x4, arribarem a la nevera, ens abrigarem i partirem cap al cim.


Una mica més tard, a les deu, ixiren els expedicionaris del segon grup capitanejats per Encarna, Pili Mico i Manolo i seguits per la colleta de xiquetes i xiquets. També cal dir que Manolo encara ho va passar pitjor a l'hora de pujar fins la nevera ...

Cap a les 11, i encapçalat pel grup de les dones, ferem cim: 1099 metres!!!. Després de les fotos de rigor gaudirem d'un bon esmorzar en un lloc inigualable.

El segon grup, després dels bocates i els talladets calentets en Alcudia de Veo, disfrutaren amb els ninots, trineus i boles de neu.

Cap a les dues de la vesprada ens trobaren els dos grups i prenguérem camí cap a Alcudia de Veo on tenien taula reservada per dinar. Les germanes Bataller, Sara i Marta, també s'apuntaren a esta activitat ... a vore si s'animen i també ho fan a les excursions!


Salut per a la Colla. Sergi

Rutes i fotos:

1 comentari:

  1. Quina alegria vore en el bloc, la primera activitat de la colla. Enhorabona a tots i totes, esperem gaudir de moltes més!!!!!.
    Besets
    P.D: Un bon treball Sergi

    ResponElimina