Propera eixida: Sender botànic del Reconco (Biar)

SENDER BOTÀNIC DEL RECONCO BIAR


foto de Colla Excursionista Benimaclet.


Data: diumenge 15 d'octubre de 2017
Lloc de l'excursió: recorregut pel sender botànic del Reconco Biar (Alacant)
Hora d'eixida: 08:00 AM es prega màxima puntualitat


La serra de Biar està situada a l'interior d'Alacant en la comarca de la conca alta del Vinalopó, entre les valls de Beneixama i Biar en la part més occidental de la comarca alcoiana. Cap al nord està delimitada per la serra de la Solana, cap a l'est per l'alt de Biscoy, al sud per les serres de Castalla i la Argueña i cap a l'oest per la serra del Frare.

El seu punt culminant és el Reconco amb els seus 1210 m. i és una serra que és una talaia privilegiada per a contemplar bona part de les muntanyes alacantines: Maigmó, Montcabrer, la Replana, el Despeñador o la Blasca, doncs la seua posició orogràfica entre dues valls així ho permet.

El recorregut que proposa el sender té dos al·licients fonamentals, que són el paisatgístic i el botànic, sense que falten uns altres que la naturalesa del lloc aporta espontàniament.

Ruta wikiloc:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12290317



Dades tècniques:

• Recorregut: Circular
• Longitud: 10 Km.
• Altitud màxima: 1.260 m
• Altitud mínima: 809 m
• Desnivell: 524 m
• Durada: 4h’
• Dificultat: Fàcil - Moderada



Material necessari:

Calçat de muntanya
Roba d'abrigar lleugera i impermeable
Aigua
Esmorzar
Protecció per al sol



Per a menjar anem a reservar en un bar de Villena (amb diferents opcions des de 5€ a 12€). És indispensable que ens aviseu si us aneu a apuntar amb suficient antelació (3 dies com a mínim) perquè ens organitzem. La forma més còmoda de fer-ho és a través del correu electrònic o del Facebook. També podeu fer-ho cridant al telèfon de l'organitzador (Luis, 653 595 410). També us recordem que per als participants que no siguin socis de la Colla el cost de l'excursió és de 2€.





Colla Excursionista Benimaclet
Av. De Valladolid 42, baix. València, 46020

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada